3D Print

Lynhurtig produktion og levering af 3D-print i høj kvalitet, der giver dig helt nye muligheder for at forbedre dine forretninger. Med vores brugervenlige 3D-portal behøver du ingen forudgående viden.

Besøg 3D-portalen

Skab hvad som helst

  • Meget korte produktionstider
  • Minimal tid for markedsintroduktion
  • Lave udviklingsomkostninger
  • Kræver ingen forudgående viden.
  • Tilpas produkter til individuelle formål eller kunder
  • Billigt at oprette og afprøve forskellige versioner af prototyper
  • Undgå opbevaring – udskrift på anmodning
  • Gør det umulige muligt – komplekse geometriske former og blandede materialegenskaber

Vil du vide mere om vores 3D Solutions?

Kontakt os, hvis du vil drøfte, hvordan du kan udnytte mulighederne med 3D Solutions i din virksomhed. Vi har eksperterne, som kan hjælpe dig hele vejen fra idé til færdigt produkt.

Kun fantasien sætter grænser

Med 3D Solutions får du helt nye muligheder for at forbedre din forretning: Du kan vise et 100% kundetilpasset produkt på salgsmødet, producere en enkelt reservedel, lige når du har brug for den, eller teste mange forskellige versioner af en prototype, uden at det koster en formue. Kun fantasien sætter grænser – og det kræver ingen forkundskaber.

Vi tager os af hele kæden

3D-print er ekstremt hurtigere og ekstremt billigere end traditionelle fremstillingsmetoder, såsom støbning. Pludselig er det økonomisk overkommeligt at fremstille et enkelt eksemplar af et produkt. Det er også muligt at opnå komplekse geometriske former, som ville være umulige at opnå ved støbning.

I 3D-portalen kan du bestille døgnet rundt og lynhurtigt få tilpassede produkter og reservedele, så virksomheden ikke står unødigt stille.

Helt nye muligheder for din virksomhed

Dit produkt kan få præcist de egenskaber, som behøves, selv i tilfælde hvor der stilles høje krav til materialet, såsom industricertificeret metal til tungindustrien og biokompatibel plastik til medicinalindustrien. Strålfors kan i dag printe i hård plast (akrylplast), termoplast, ABS-plast og nylon.

Det er også muligt at printe bevægelige dele – f.eks. skruelåg eller briller med bevægelige stænger – og hårdhed i gradienten, fra blød som gummi til hård som sten. Det giver helt nye muligheder for din virksomhed.

Forudgående viden ikke nødvendig

Det bedste ved vores 3D Solutions er, at du ikke behøver at have forudgående viden. Med et plugin kan du selv printe et 3D-produkt direkte fra dit CAD-program. Hvis du ikke har kendskab til CAD, kan du med et enkelt klik få hjælp af vores eksperter i PostNord Strålfors til at fremstille netop det produkt, du har brug for. Vi er kun et hurtigt klik væk!

Høj sikkerhed

Alle informationer i vores 3D-portal er krypterede, så du som kunde aldrig skal frygte, at dine produktfiler falder i forkerte hænder. Kun hvis du aktivt inviterer andre, for eksempel en ekspert fra PostNord Strålfors, gøres oplysningerne tilgængelige for den inviterede person. Vi har desuden fortrolighedsaftaler med alle vores kunder.

Stort fokus på miljø

Vi bruger altid 3D-printere, der er placeret så tæt på din virksomhed som muligt, for at minimere transportafstande. Vores lokaler er nøje udformet til 3D-printning, så restprodukter ikke skader miljøet.

Mange forskellige typer materiale

Med 3D-portalen kan du printe i hård plast (akrylplast), termoplast, ABS-plast, nylon og metal.

Kunder, der anvender 3D Solutions

Filip-Sandberg_Glenair-Nordic_875x500.jpg

Nemmere salgsproces med 3D-print

Med 3D-printede prototyper kan Glenair Nordic vise sine kunder, hvordan et kundetilpasset produkt vil fungere i virkeligheden. – Det er en meget stor hjælp i salgsprocessen, siger Filip Sandberg, teknisk salgschef.

Vil du vide mere om vores 3D Solutions?

Kontakt os, hvis du vil drøfte, hvordan du kan udnytte mulighederne med 3D Solutions i din virksomhed. Vi har eksperterne, som kan hjælpe dig hele vejen fra idé til færdigt produkt.