print_solutions_Hero3.jpg

Print Solutions

Nogle gange har dine kunder brug for fysisk kommunikation og fysiske produkter. Vores løsninger inden for Print Solutions hjælper dig med alt fra analysering af data til produktion, distribution og opbevaring.

Løsninger inden for Print Solutions

3D-Solutions_16-9.jpg

3D Print

Med 3D Solutions får du helt nye muligheder for at forbedre din forretning: Du kan vise et 100% kundetilpasset produkt på salgsmødet, producere en enkelt reservedel, lige når du har brug for den, eller teste mange forskellige versioner af en prototype, uden at det koster en formue.

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Print & Enclosing

Print & Enclosing er for dig, der stiller høje krav til fleksibilitet, levering og sikkerhed. Løsningen er komplet tilpasset din virksomheds kommunikationsbehov, naturligvis med leverance i hele Norden og med forbindelser til hele vores Omnichannel-tilbud.

Fysiske produkter lige til tiden

Dine data behandles og omdannes til forsendelser i kuverter, kort til kundeklubber eller en reservedel. Alt printes præcist, når du behøver det, og sendes ud til tiden. Om nødvendigt kan vi også opbevare produkterne.

Korte produktionstider effektiviserer din strøm

Med vores Print Solutions kan du personliggøre og tilpasse fysisk kommunikation og fysiske produkter. Skab næsten hvad som helst samt nye og hidtil usete muligheder for at forbedre din forretning med vores 3D-printere. Fang dine kunders opmærksomhed, og få dem til at føle sig værdsatte med trykte kommunikationsformer. Eller beløn loyale kunder med kort til en kundeklub.

Du skal bare sende de relevante oplysninger til os, så klarer vi resten – fra produktion til distribution og eventuelt opbevaring. Med kortest mulige gennemløbstider effektiveres dine informations- og produktstrømme.

Trykte materiale kan være de digitale overlegne – nogle gange

I den digitale tidsalder er det nemt at lade sig rive med og digitalisere alt. Man bør dog ikke følge sin egen mavefornemmelse. Det er bedre at digitalisere på kundens betingelser. I nogle tilfælde er fysisk kommunikation stadig bedre end digital.

For eksempel viser vores rapport "Nordic Channel Compass 2018", at skriftlig kommunikation er bedst til at fange kundens opmærksomhed, og at fysiske breve er bedst til at give et godt og troværdigt indtryk, eller hvis du vil have, at kunden føler sig værdsat. Fordi vi anvender digitaltryk er det desuden nemt at tilpasse hver eneste forsendelse.

Skab hvad som helst og optimér dine forretninger

3D-print giver dig mulighed for at skabe ting, det er umuligt at fremstille med traditionelle metoder. Desuden er det hurtigt og billigt. Og med vores 3D-portal behøver du ingen forudgående viden - eksperthjælp er kun et klik væk. Det giver dig endeløse muligheder for at forbedre dine forretninger.

Mange muligheder med elektroniske kort

Elektroniske kort har mange anvendelsesmuligheder, lige fra SIM-kort og betalingskort til gavekort, buskort og kort til kundeklub. En stor del af håndteringen af sådanne kort kræver databehandling og distribution af kortene. Det løser vi for dig.

Få en bedre forretning!

Med trykt kommunikationsmateriale skaber du tillid, og 3D-printede objekter giver hidtil usete muligheder for en bedre forretning. Vil du vide, hvordan du kan gøre brug af disse muligheder?