Paper-Invoice_Hero_3-1_2.jpg

Paper invoice

Papirfakturaen er let at tilpasse til målgruppen. Det er en sikker kanal for mange af dine kunder, og den er nem at tilføje i digitale udgående kanaler.

Tryg og personlig

  • Hurtig og fleksibel betaling med QR-koder
  • Høj pålidelighed
  • Kombinér administrative forsendelser med markedsføring
  • Nem at forbinde med digitale tjenester

Udvid din løsning

Paper Invoice er en del af PostNord Strålfors' Payment Management-tilbud. Det betyder, at du nemt kan udvide din løsning mod flere kanaler, i takt med at din virksomhed vokser. Vil du vide mere?

Fanger kundens opmærksomhed

Fysiske breve er populære i alle de nordiske lande, særligt i Sverige og Finland. 36-55-årige er den gruppe, der værdsætter fysisk post mest.

Fysisk post er at foretrække, når du vil fange dine kunders opmærksomhed, når du vil have kunden til at føle sig værdsat, i forbindelse med oplysninger, der kan opfattes som følsomme eller private, eller hvis de skal gemmes.

Fysiske fakturaer er mest populære

I Sverige er papirfakturaer stadig det mest populære betalingsalternativ ved køb på nettet. Tradition er en af forklaringerne. Mange kunder vil desuden se produkterne i virkeligheden, inden de betaler.

Man tror måske, at unge og yngre mennesker forholder sig negativt til trykte forsendelser, eftersom de i al almindelighed sætter pris på digital kommunikation. Men det har vist sig, at denne gruppe gerne vil modtage en fysisk faktura med posten, der kan gemmes til lønningsdag, eller så den kan gives til mor eller far!

Kan forbindes med digitale kanaler

En klar faktura betyder næsten altid hurtigere betaling. Ved hjælp af vores tjenester Eye Tracking og Customer Journey Mapping kan vi udforme fakturaerne for at imødekomme dine kunders behov.

Det er selvfølgelig også muligt at tilføje en QR-kode på fakturaen for en hurtigere og mere fleksibel betaling. Kunden scanner koden med en mobilapp, og fakturaen godkendes med ét klik.

Vi kan også nemt oprette forbindelse til alle de digitale kanaler, dine kunder beder om.

Med Paper Invoice kan du sende tilpasset markedsføring til dine kunder. Vi har de værktøjer, der gør det muligt at justere, redigere og effektivisere indholdet af dit kommunikationsmateriale. Alt printes og kommes i kuverter med eventuelle bilag. Du sender bilagene med den fil, der skal udskrives, eller udskriver dem separat og knytter dem til din regning.

Strålfors Reliable Mailing (SRM)

SRM (Strålfors Reliable Mailing) er et system, der øger sikkerheden for fysisk post. Funktionen betyder, at hvert enkelt printet og kuverteret forsendelse kontrolleres ved hjælp af optisk læsning mod data i printfilen, inden den videresendes til distribution. Forkerte forsendelser sorteres fra og genprintes. Sådan giver SRM fuld sporbarhed helt ned på forsendelsesniveau.

Relaterede løsninger

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Print & Enclosing

Print & Enclosing er for dig, der stiller høje krav til fleksibilitet, levering og sikkerhed. Løsningen er komplet tilpasset din virksomheds kommunikationsbehov, naturligvis med leverance i hele Norden og med forbindelser til hele vores Omnichannel-tilbud.

Udvid din løsning

Paper Invoice er en del af PostNord Strålfors' Payment Management-tilbud. Det betyder, at du nemt kan udvide din løsning mod flere kanaler, i takt med at din virksomhed vokser. Vil du vide mere?