Mobile-Payment_Mobile-invoice_3-1_2.jpg

Mobile Invoice

I dag har vi altid mobilen med os, og hvis vi får en SMS, håndterer vi det direkte. Med Mobile Invoice bliver du betalt hurtigere, og dine kunder bliver mere tilfredse, fordi de selv kan bestemme, hvornår og hvordan de vil betale.

Fleksibilitet, der giver hurtigt udbytte

  • Modtageren vælger betalingskanel
  • Større betalingsvilje
  • Hurtigere indbetalinger
  • Mere tilfredse kunder
  • Bedre pengestrøm

Vil du vide mere om Mobile Invoice?

Vil du have tips til, hvordan din virksomhed kan udnytte alle fordelene ved Mobile Invoice? Lad vores eksperter hjælpe dig. Kontakt os for gratis rådgivning. 

Kunden kan selv vælge

Netop nu ser vi en hurtig udvikling inden for betalingsløsninger takket være e-handel. Vi ved, at 78 procent af dem, der benytter e-handel, vil kunne vælge mellem forskellige betalingsalternativer. Kunden vil kunne dele omkostningerne over flere forskellige bank- og betalingskort, bruge en betalingsapp eller foretage en direkte betaling via banken.

Derfor har vi udarbejdet løsningen Mobile Invoice, så dine kunder selv kan bestemme nøjagtigt, hvor og hvordan de vil betale. Mobile Invoice tilbyder flere forskellige betalingsmuligheder – hurtigt og enkelt direkte fra telefonen.

Hurtige indbetalinger

En af de store fordele med Mobile Invoice er, at en SMS får meget højere opmærksomhed end meddelelser via andre kanaler. Vi har altid telefonen på os, og vi reagerer hurtigt på vigtige meddelelser. Tiden fra opfordring til handling er derfor også meget kortere. Og det gælder ikke kun den yngre generation, som er mere vant til mobile løsninger.

Betalingen er integreret

Tidligere SMS-løsninger til betaling på mobilen har kun omfattet betalingsbeløb og OCR-nummer. Med Mobile Invoice er betalingsfunktionen en integreret del af løsningen, og modtageren får direkte mulighed for at vælge betalingskanal. Kunden får en SMS med et link til en side med alle betalingsoplysninger.

Siden udformes efter dine specifikationer – bl.a. hvilke betalingskanaler modtageren skal kunne benytte. Det er desuden muligt at inkludere andre budskaber, oplysninger eller markedsføring i meddelelsen til kunden.

På betalingssiden betaler kunden fakturaen via mobilen ved at vælge mellem tilgængelige betalingskanaler. Det kan være internetbank, kort eller forskellige nordiske betalingsapps som Swish, Vipps eller Mobilepay.

Hvis der ønskes ekstra høj sikkerhed, kan der anvendes e-identifikation. Dem, der vælger kortbetaling, skal bare udfylde kortoplysninger én gang, så gemmes de i systemet.

Flere løsninger inden for Payment Management

Internet-Bank-Invoice_16-9

Internetbankfaktura

Internetbankfaktura är en fakturakanal som över 3,6 miljoner svenskar använder idag. Kunderna kan betala sina räkningar när de själva vill. Enkelt och säkert.

Payment-in-DMB_eBoks_16-9_2.jpg

Betaling i e-Boks

Betalinger direkte i e-Boks fjerner risikoen for fejlbetalinger, mens sene betalinger reduceres. Det giver dig en bedre pengestrøm.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Paper Invoice

Papirfakturaen er let at tilpasse målgruppen. Det er en sikker kanal for mange af dine kunder, og den er nem at tilføje i digitale udgående kanaler.

Vil du vide mere om Mobile Invoice?

Vil du have tips til, hvordan din virksomhed kan udnytte alle fordelene ved Mobile Invoice? Lad vores eksperter hjælpe dig. Kontakt os for gratis rådgivning.