Payment Management

En sikker betalingsservice i Omnichannel Med Payment Management fra PostNord Strålfors kan du nemt lade dine kunder bestemme – hvordan, hvor og hvornår du vil.

Løsninger

mobile-pay-16-9.jpg

MobilePay

Teknologien har gjort det nemmere for dine kunder at betale regninger. Når du sender fakturaen kan du samtidig sende en betalingsanmodning via MobilePay, som din kunde så blot skal godkende – og straks derefter er betalingen sket.

Payment-in-DMB_eBoks_16-9_2.jpg

Betaling i e-Boks

Betalinger direkte i e-Boks fjerner risikoen for fejlbetalinger, mens sene betalinger reduceres. Det giver dig en bedre pengestrøm.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobile Invoice

I dag har vi altid mobilen med os, og hvis vi får en SMS, håndterer vi det direkte. Med Mobile Invoice bliver du betalt hurtigere, og dine kunder bliver mere tilfredse, fordi de selv kan bestemme, hvornår og hvordan de vil betale.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Paper Invoice

Papirfakturaen er let at tilpasse målgruppen. Det er en sikker kanal for mange af dine kunder, og den er nem at tilføje i digitale udgående kanaler.

Den enkle vej til smartere fakturering

Med Payment Management fjerner PostNord Strålfors kompleksiteten i digital fakturabetaling. Digitaliseringen går hurtigere end nogensinde. I dag forventer forbrugerne personlig kommunikation og fleksible betalingsmuligheder af deres fakturaer. I de kanaler, der passer dem. Når det passer dem.

PostNord Strålfors understøtter vores kunders digitale transformation. Vi hjælper virksomheder med at digitalisere deres faktura-flows og imødekomme deres forbrugeres behov. 

Vi tilbyder en vifte af de mest udbredte løsninger til fakturabetaling, som sikrer, at virksomheder får betaling til tiden – og på den måde forbedrer cash-flow samtidig med, at kundeoplevelsen styrkes.

En del af vores Omnichannel kommunikationsløsning

 Med Payment Management stræber vi hele tiden efter at gøre hvert eneste trin i den digitale betalingsproces lettere – både for virksomheder og forbrugere. Vi arbejder tæt sammen med de førende betalingsudbydere i Norden og tilbyder løsninger, der opfylder både virksomhedernes, markedets og forbrugernes behov.

Payment Management er en del af vores omnichannel kommunikationsløsning, hvor vi tilbyder enkle og letforståelige betalingsløsninger, som er i tråd med virksomhedernes overordnede kommunikations- og brand-strategi.

Vi tror på, at digital fakturabetaling skal være både nem og effektiv. Derfor gør vi det komplicerede enkelt og baner vejen for stærkere kunderelationer – og bedre forretninger.

Nemt at komme i gang!

Med PostNord Strålfors' Payment Management kommer du hurtigt i gang. Du har det hele samlet på ét sted, fordi vi samarbejder med alle de store aktører på det nordiske marked. Kontakt vores eksperter, så finder vi sammen de betalingsløsninger, der passer bedst til din virksomhed.