3-1_epost-sms.jpg

E-mail and SMS

Med e-mail og sms når du dine kunder på det helt rigtige tidspunkt og det rigtige sted med henblik på køb. Kommunikation på modtagerens præmisser er nøglen til gode resultater.

Kanaler, der styrker hinanden

  • Større kundeloyalitet
  • Hurtigt og enkelt
  • Kundenær kommunikation 
  • Kombinér kanalerne, og få større effekt
  • Nemt at kombinere og udvide med andre digitale tjenester

Kombinér forskellige digitale tjenester

Vil du vide mere om, hvordan du kan kommunikere smartere, og hvordan du bedst kombinerer forskellige digitale tjenester? Vi har eksperter, som kan hjælpe dig. 

Kombinér, og få større effekt

I en tid hvor alting går hurtigt, konkurrencen er hård, og der er mange muligheder, kan det være svært at fange sine kunders opmærksomhed. Individuelt tilpasset kommunikation via de kanaler, modtageren bruger og foretrækker, øger både interessen og kundeloyaliteten.

E-mail og sms er hurtige og nemme måder at kommunikere på, og de kan ofte forstærke hinanden. Som f.eks. når et kundetilbud i et nyhedsbrev via mail følges op af en sms på telefonen.  

Kommer tæt på kunden

Sms er en direkte kanal, der giver mulighed for at komme tæt på kunden på det helt rigtige tidspunkt og det rigtige sted med henblik på køb. Når man udnytter de muligheder, aktivitetsbaseret kommunikation giver, kan en tekstmeddelelse som f.eks. en kampagnekode eller en invitation til en kundeevent automatisk sendes til de kunder, der interagerer med dig.

Ubegrænsede muligheder

Vores digitale kommunikationsløsninger giver dig ubegrænsede muligheder i din digitale kommunikation. Du kan nemt kombinere aktiviteter på din hjemmeside med e-mail- og sms-kommunikation. Det giver en bedre interaktion med dine kunder og større viden om dit marked og dine kunder.

Vi tilbyder både separate løsninger med e-mail og sms samt kommunikation, der integreres med andre tjenester som f.eks. Digital Signing eller Mobile Invoice.