eBoks_Hero_3-1.jpg

e-Boks

Undgå administration af digitale forsendelser, og let din arbejdsbyrde. Med e-Boks ender dine forsendelser det rette sted hos dine leverandører, medarbejdere og kunder.

Sikker kommunikation, som øger effektiviteten

  • Sikker digital kanal, der sørger for, at dokumentet når frem

  • Mere intelligente funktioner – signatur, tovejskommunikation og betaling

  • Nemt – send dine datafiler til os, så klarer vi resten

  • Reducerer din administrationsbyrde – øger din effektivitet og sparer penge

  • Med PostNord Strålfors kan du sende til alle digitale postkasser i de nordiske lande

Let din arbejdsbyrde

Send dine datafiler til os, så ordner vi resten af administrationen med forsendelser til e-Boks. Så sparer du både tid og penge.

e-Boks reducerer din administrationsbyrde

Du skal bare sende dine filer til os, så tilpasser vi dem og leverer filerne sikkert til e-Boks. Derefter behøver du ikke bruge tid på administration, samtidigt med at modtagerne nemt finder og får et overblik over vigtige dokumenter. Desuden er løsningen GDPR-kompatibel.

Smarte funktioner

Udover standardfunktionerne i e-Boks, findes der flere smarte tilvalg:

  • Svardialog – du kan spare tid på sagsbehandling ved at oprette en sikker digital dialog med dine kunder. Via en fortrolig og sikker korrespondance kan dine kunder svare på dokumenter modtaget i e-Boks.
  • Digital underskrift – du kan reducere svar tiden og forbedre signeringsraten ved at fremsende breve til signering med NemID i e-Boks. Dine kunder får muligheden for at underskrive og returnere dokumenter hurtigt via pc eller mobile enheder.
  • Betaling – du kan forbedre din cash-flow og forhindre churn ved at oprette betaling funktion i e-Boks. Dine kunder får muligheden for at betale regninger eller tilmelder til automatisk betaling direkte fra e-Boks.

Der er to supplerende løsninger for mindre virksomheder uden behov for synlig afsender i e-Boks og udsendelse af HR relaterede materialer til medarbejdere:

  • e-Boks SME Solution – designet til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at kommunikere med deres kunder via e-Boks uden den store etableringsomkostning.
  • e-Boks Basic HR Solution – en enkel løsning, når din virksomhed ønsker at sende lønsedler og andre HR dokumenter elektronisk til medarbejdernes personlige e-Boks.

Samarbejder med alle digitale postkasser i Norden

Hvis du også skal sende dokumenter til en anden digital postkasse end e-Boks, kan PostNord Strålfors også hjælpe dig med det – vi samarbejder med alle digitale postkasser i Norden.

e-Boks er en del af vores Omnichannel-tilbud

En del kunder foretrækker at modtage deres meddelelser via andre kanaler end en digital postkasse. Det kan vi også løse for dig med vores komplette Omnichannel-løsning. I stedet for blot at kontrollere, om din kunde har valgt e-Boks, undersøger vi samtidig, om de foretrækker internetbankfakturaer eller fysiske breve. Hvis kunden hellere vil kommunikere via SMS eller e-mail, kan det også løses. Sådan sikrer vi, at kommunikationen med kunden sker ad præcis den kanal, de foretrækker.

Læs mere om vores Omnichannel-løsning.

Let din arbejdsbyrde

Send dine datafiler til os, så ordner vi resten af administrationen med forsendelser til e-Boks. Så sparer du både tid og penge.