3-1_Access-Interactive.jpg

Access Interactive

Væk dine kunders interesse for dine udsendelser! Gør kundeoplevelsen bedre ved at tilpasse kommunikationen til modtageren både med hensyn til indhold og kommunikationskanal.

Gør din kommunikation personlig

  • Ensartet kundekommunikation
  • Bedre kundeoplevelse
  • Større kundeloyalitet
  • Understøtter både fysiske og digitale kanaler
  • Forbedrer dine dokumenters kommunikationsværdi
  • Giver fuld kontrol over over alle udsendelser
  • Nemt at tilpasse kommunikationen til målgrupper og gøre den personlig

En del af Omnichannel

Access Interactive indgår i vores tjeneste Omnichannel, så du kan kommunikere effektivt i alle kanaler. Vil du vide mere? 

Øger modtagerens interesse

I PostNord Strålfors ved vi, at en faktura kan være mere end bare en faktura. Og en årsopgørelse mere end bare en årsopgørelse. Du skaber merværdi og værdifulde relationer til dine kunder ved at krydre forsendelsen med tilbud og informationer, der er tilpasset til modtageren. 

Access Interactive er en internetgrænseflade til alle, der arbejder med kundekommunikation. Du får fuld kontrol over alle udsendelser, og kan tilpasse indhold og udseende både i digitale og fysiske kanaler. 

Redigér tekst og billeder

Med Access Interactive kan du ændre og redigere tekst og billeder i dine udsendelser. Du kan nemt f.eks. skabe personaliserede fakturaer og målgruppetilpassede kampagner. Der er også mulighed for tovejskommunikation, hvor du kan lade modtageren besvare et spørgsmål eller på anden måde interagere med din virksomhed. 

Access Interactive kan også kombineres med vores tjeneste Dynamic Communication.  

Reducerer fejlkilderne

Med Access Interactive forbedrer du også din virksomheds interne processer og forenkler samarbejdet mellem kolleger i forskellige afdelinger. Flere personer kan arbejde med samme kommunikation samtidig. Det gør det nemt at korrekturlæse og kontrollere alle dokumenter, inden de udsendes – og det mindsker risikoen for fejl.