Output Management

Kommunikér via den kanal, såvel fysisk som digital, som kunden selv har bestemt. Med Output Management sikrer du, at oplysningerne ender det rette sted. Og du får mere tilfredse kunder.

Løsninger inden for Output Management

payment-in-digital-mailboxes-16-9.jpg

e-Boks

Undgå administration af digitale forsendelser, og let din arbejdsbyrde. Med e-Boks ender dine forsendelser det rette sted hos dine leverandører, medarbejdere og kunder.

Signing-16-9.jpg

Digital Signing

Få dokumenter udfyldt korrekt, underskrevet og returneret inden for et par timer i stedet for et par uger. Med Digital Signing reduceres gennemløbstider og mentale barrierer. Det øger antallet af indgåede aftaler.

16-9_Transform2.jpg

Transform

Administrative processer er ofte et overset område, når virksomheder skal nedbringe deres omkostninger, men der er mange penge at hente ved at optimere processerne. Vi leverer enklere og smartere dokumentdesign.

eArchive-16-9_2.jpg

eArchive

Med eArchive kan du nemt lagre al indgående og udgående fysisk og digital kommunikation både manuelt og automatisk. Sådan reduceres datahåndtering. Det giver mere effektive processer, som forbedrer kundeoplevelsen.

16-9_Connect.jpg

Strålfors Connect

Strålfors Connect hjælper dig med at kunne flytte kontor- og volumenprint/kuvertering fra den enkelte myndighed ud i et professionelt miljø.

Dynamic-Communication-16-9.jpg

Dynamic Communication

Træng igennem med dine budskaber. Anvend tilpassede tilbud og interaktivitet for at få kunderne til at åbne dit dokument.

16-9_Access-Interactive.jpg

Access Interactive

Væk dine kunders interesse for dine udsendelser! Gør kundeoplevelsen bedre ved at tilpasse kommunikationen til modtageren både med hensyn til indhold og kommunikationskanal.

16-9_epost-sms.jpg

E-mail and SMS

Med e-mail og sms når du dine kunder på det helt rigtige tidspunkt og det rigtige sted med henblik på køb. Kommunikation på modtagerens præmisser er nøglen til gode resultater.

Udsend via den rette kanal

87 procent af danskerne vil selv vælge, i hvilken kanal de modtager deres kommunikation. Med Output Management giver du dem mulighed for at skifte mellem såvel fysiske som digitale kanaler. Det giver mere tilfredse kunder.

Kommunikér med kunden, hvor kunden ønsker det

Antallet af mulige kommunikationskanaler stiger og stiger. Men ingen af dem er hverken et bedre eller dårligere kontaktpunkt med kunden end en anden. Mens én kunde foretrækker en digital postkasse, foretrækker en anden et fysisk brev.

Fakta er, at 87 procent af alle danskerne selv vil kunne vælge kanal, det fremgår af vores rapport ”Nordic Channel Compass 2018”. Og 28 procent skifter eller overvejer at skifte virksomhed, hvis de ikke selv kan bestemme. For at gøre alle kunder tilfredse findes der kun én løsning: At kommunikere ad alle kanaler.

Tilpasset letforståeligt indhold

Hele 91 procent af danskerne mener, det vigtigste er, at kommunikationen er enkel og letforståelig. Samtidig øges sandsynligheden for, at modtageren åbner et dokument, som er relevant og interessant.

Med vores Output Management-løsninger kan du tilpasse forsendelser, så indholdet gøres personligt og bliver mere interessant for modtageren. Derudover er det muligt at tilføje interaktive animationer, der gør indholdet let at forstå.

Kommunikér gennem den rigtige kanal

Vores Output Management-løsninger hjælper dig med at undgå hovedbruddet med at holde styr på, hvilke kunder der ønsker at få hvad via den ene eller anden kanal. Det sørger vi for. Vi kan sende en digital fil som et fysisk brev. Eller et fysisk brev som en digital fil.

Dette gør, at de rigtige data ender det rette sted. Det giver dig fuld kontrol over kommunikationen, sikrer produktkvalitet, forbedrer kundeoplevelsen – og giver dig helt nye muligheder for at kommunikere ad rette kanal.

Har du spørgsmål?

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vores løsninger i Output Management kan hjælpe dig med at effektivisere, forenkle og personliggøre din kommunikation.