invoice_scanning_HERO.jpg

Invoice Scanning

Med Invoice Scanning digitaliseres dine fysiske indgående fakturaer. Det gør administrationen nemmere og reducerer minimerer omkostningerne.

Fysiske fakturaer bliver digitale

  • Spar tid og penge
  • Nemt at komme i gang med
  • Skalerbar – udvid tjenestens omfang efter behov
  • Fremtidssikrede data

Undgå ressourcekrævende brevhåndtering

Du behøver ikke selv at håndtere indgående fakturaer. Vi kan gøre det for dig. Ring +45 46 55 00 70 eller send en meddelelse:

Fysiske og digitale fakturaer i samme flow

Selv i den digitale tidsalder forekommer der en del fysiske fakturaer. Og mange fakturaer kommer i PDF-format via e-mail. Håndteringen af dette tager meget tid og mange ressourcer fra din kerneforretning. Ved at scanne indgående fysiske fakturaer og automatisk tolke oplysningerne fra fakturaerne, undgår du denne tidsrøver.

Med Invoice Scanning tager vi hånd om alle dine fakturaer, såvel fysiske som digitale. Fakturaerne scannes og konverteres til det korrekte format for dit elektroniske fakturahåndteringssystem med alle relevante fakturaoplysninger. Derefter sendes de digitaliserede fysiske fakturaer sammen med de digitale til dit fakturasystem.

Hvis der findes forsendelser, der af en eller anden årsag ikke kan scannes ind, løser vi det med professionel manuel tilførsel.

Standardiseret eller tilpasset løsning

Afhængigt af dine behov er der forskellige varianter af Invoice Scanning og forskellige tillægstjenester:

  • Invoice Scanning Standard – håndtering af digitale og fysiske fakturaer med tolv forskellige standardiserede fakturaoplysninger (f.eks. fakturanummer, betalingsdato og beløb), med levering i et digitalt standardformat.
  • Invoice Scanning Customised – kundetilpasset løsning med tilslutning til Business Integration Management, der kan håndtere alle datatyper, inkl. fakturalinjer, med levering i det ønskede format.
  • Physical Archiving – tillægstjeneste til lagring af scannede fysiske dokumenter.
  • eArchive – tillægstjeneste til sikker digital lagring, der gør oplysningerne tilgængelige og søgbare.

Giver tidsbesparelser og fuld kontrol over fakturastrømmen

Invoice Scanning indfører dine fakturaer i fakturasystemet og giver dig fuld kontrol over, hvor i betalingsprocessen alle fakturaer befinder sig, hvilket gør det nemmere at lægge forretningsplaner. Du skal blot godkende fakturaen. Så kan du og dine kollegaer fokusere på kerneforretningen.

Mange tilfredse kunder

Vi er en af Nordens største og mest sikre leverandører af digitalisering og fakturascanning. Invoice Scanning er en meget anvendt løsning med dokumenterede gode resultater og mange tilfredse kunder, lige fra store virksomheder til kommuner og statslige organisationer.

eArchive-16-9_2.jpg

eArchive

Med eArchive kan du nemt lagre al indgående og udgående fysisk og digital kommunikation både manuelt og automatisk. Sådan reduceres datahåndtering. Det giver mere effektive processer, som forbedrer kundeoplevelsen.

Scanning-puff-16-9.jpg

Invoice Scanning

Med Invoice Scanning digitaliseres dine fysiske indgående fakturaer. Det gør administrationen nemmere og minimerer omkostningerne.

Spar tid på indgående kommunikation

Unødig administration af en stor kommunikationsstrøm kan blive en saga blot. Kontakt os, så løser vi problemet sammen.