Vores løsninger

Målet for alle vores løsninger er at hjælpe vores kunder med at skabe nye forretninger og bygge videre på eksisterende relationer. Og selv om det er muligt at købe hver tjeneste enkeltvis, findes den virkelige værdi i de utallige kreative kombinationer, vi skaber sammen – tilpassede løsninger, som imødekommer vores kunders største og vigtigste forretningsmæssige udfordringer.

16-9-Customer-Journey-Mapping-01.jpg

Customer Journey Mapping

Hurtige og omskiftelige kunder stiller store krav til din virksomhed. Med Customer Journey Mapping får du indsigt og viden om dine kunders behov – på hele kunderejsen.

16-9-input-management-20.jpg

Input Management

Vores Input Management-løsninger importerer effektivt kommunikation fra alle kanaler – fysiske og digitale – før den efterfølgende distribueres ad de rette kanaler til de rigtige modtagere.


16-9-output-management-20.jpg

Output Management

Kommunikér ad den kanal, såvel fysisk som digital, som kunden selv har bestemt. Med Output Management sikrer du, at oplysningerne ender det rette sted. Og du får mere tilfredse kunder.


Payment-Management_16-9_2.jpg

Payment Management

Betalinger af fakturaer i Omnichannel – hvordan, hvor og hvornår du vil. Med vores løsningsplatform for Payment Management er det nemt og bekvemt for dig at lade dine kunder bestemme selv.


Print-solutions_16-9.jpg

Print Solutions

Omdan dine data til fysisk kommunikation og fysiske produkter – præcis når du behøver det. Med Print Solutions behøver du ikke tænke på produktion, distribution eller opbevaring.


16-9_posten-digital.jpg

Self Services

Med Selvbetjeningsløsninger kan du selv styre dine behov for nogle af vores digitale løsninger.